Blog

Sport og sundhed med uld hue på

Nu er vinteren over os

Året går sin gang, og nu er vinteren over os igen. Det var ellers en god sommer. Kan I huske, hvor glade og sorgløse og lykkelige, vi var? Nu er det slut. Og her er det så, vi skal finde ud af, hvad vi gør nu. Det er sådan set samme procedure hvert år. Vi står foran døren og er på vej ud i det meget koldere vejr, og her er det, at vi tager en uld hue på. Vi skal jo ikke fryse, men finde os en ny glæde. Du kan finde dig en rigtig god uld hue inde på den grønne markedsplads lige her.

Løb for livet

Vågner du en morgen og får lyst til at løbe en tur, men du ved jo, hvor koldt, det er udenfor. Brrrrr. Hvad gør du … Du kender proceduren; du tager din gode uld hue på, for du skal ud i det blå og det grønne og det grå, og du skal ikke fryse, selvom sommeren igen har forladt os. Det skønne forhold, vi lige havde etableret med sommeren er nu igen forbi. Måske er det for det bedste. Mennesker har ikke altid godt af at gå og være lykkeligt lalleglade. Det kan jo også blive for varmt. Kloden varmes op, og det er ikke for det gode. Vi begynder at flygte fra vores eget klima, men vi skal gå hen mod den grønne omstilling, så vi ikke skal løbe for livet.

Alle verdens skove

Mange virksomheder har fået øjnene op, og nogle donerer til verdens skove. Det kan være, at man bidrager til at plante træer på Madagascar, når man handler inde på en grøn markedsplads, eller måske køber man et stykke skov til ære for den gamle hvide heks, Dannie Druehyld, når man køber en bog om en vølve eller en anden form for naturligt hekseri.

Sådan finder du dig selv igen

Bliv det menneske du altid har drømt om at være! Du kan finde dig selv på vejen til den grønne omstilling. Kig du blot efter de første tegn på udvikling og et løft af dit generelle humør, når du går på den grønne vej. Mange oplever en form for desillusion, fordi der har været så mange udfordringer, både i form af krig og pandemi, men det er muligt at gøre mangt og meget for at gøre denne skønne klode til et endnu dejligere sted at være. Vi skal bevare kloden og dens evne til at skifte mellem årstiderne, så vi en dag står midt i en vinter og tager vores uld hue på med glæde, fordi vi ved, at årstiderne fortsat vil skifte, fordi vi har reddet vores klodes klima ved at satse fuldt og fast på en grøn omstilling.

 

Recommended Articles